Ми повинні продовжити надавати підтримку

16 Aug, 2016 | Сенатор США Боб Коркер (Bob Corker) республіканець-Теннесі |
Боб Коркер (Bob Corker)

Після телефонної розмови з послом США в Україні Джеффрі Пайєттом, сенатор США Боб Коркер (республіканець-Теннесі), голова сенатського комітету із закордонних справ, наголосив на подальшій підтримці України Сполученими Штатами, коли надходять повідомлення про посилення російської військової мобілізації в Криму.

«Цього ранку я розмовляв із послом Пайєттом про те, як Путін тисне на Україну, і про стриманість, яку демонструють українці», сказав Коркер. «При тому, що російські сили незаконно окупують Крим і роздмухують конфлікт на Донбасі, недавні путінські мобілізаційні кроки на кордонах України додають усе більшої нестабільності до вже небезпечної ситуації. З часу Революції Майдану Сполучені Штати зміцнювали свої відносини із орієнтованим на реформи урядом України, і ми повинні продовжити надавати підтримку, яку пообіцяли».

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Українська армія переможе

Марк Хертлін, (Mark Hertling)
Марк Хертлін, (Mark Hertling) генерал-лейтенант, колишній командувач Збройних сил США в Європі

Протягом своєї військової кар’єри я бачив українських військових у різних ситуаціях. Я бачив їх під час участі у миротворчих операціях на Балканах.

Україна, криза: чому програють всі?

Семуель Чарап
Семуель Чарап старший політолог RAND Corporation

За три роки з моменту початку кризи в Україні загинуло більш ніж 10000 людей і це продовжує виснажувати ресурси всіх країн.  В результаті всі програють і в цьому конфлікті кожен великий актор грає гірше, ніж це було раніше і вирішення видається невловимим  як ніколи. Це не повинно бути так.

Іран на милість Путіна, безпрецедентний, але крихкий союз

Alireza Nader
Аліреза Надер (Alireza Nader), старший аналітик корпорації RAND

Росія і Іран налагодили безпрецедентний, але крихкий союз на Близькому Сході. Російсько-Іранське співробітництво є ключовим для забезпечення виживання режиму президента Башара Асада в Сирії і знищенням повстанців зі східної частини Алеппо. Російські бомбардувальники використовували іранські війсь